Post by helalaterntech on Feb 24, 2022 7:01:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Swing Loops: Grapple Hook Race ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Swing Loops: Grapple Hook Race IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončni ključi ▞▞▞
▞▞▞ Swing Loops: Grapple Hook Race 2022 version ▞▞▞
Ta igra je zelo dobra 👌.... Ampak, ravni so prekratke.... Prosim, dodajte neskončen način v igri.. Zato sem dal 4 zvezdice... Sicer pa je igra zelo dobra... .
V teh igrah je nekaj težav, vendar sem med igranjem res užival. Ampak včasih ima nekaj težav z zamikom, a vseeno je igra super
Spider-Man Spider-Man počne vse, kar počne Spider-Man. Ta igra je kot Spider-Man, vendar je z realistično grafiko bolj realistična
Kadar koli je oglas po prvi stopnji, veš, da bo slabo. In bilo je. Tudi ko rečete ne gledanju videa za "nagrado", to še vedno stori. Aplikacija je na mojem telefonu trajala približno 5 minut
No u zabavna igra, ki mine. Igra ima vedno drugačen zemljevid na vsaki ravni in vsaka raven je polna zabave in parkiraj naše. Resnično obožujem to igro!
Lahko si tako kot jaz Spider-Man, lahko nihaš in se vzpenjaš po zgradbah in tam so preobleke, ni kože Spider-Man in dejansko lahko in bonus igre, ki jih lahko odpreš samo s tremi tipkami, in dejansko me lahko spet dobiš, to ni dirka ja, to je dirkalna igra in to je vse za danes
銀河戰機-自由之翼 街機 pwsn
Neumna igra po vsaki tekmi, ki jo je treba gledati, ne moreš preskočiti takšnega zapravljanja 😑
To je preprosta igra, zabavna ni veliko oglasov in je kul, upam, da vsi dobijo oceno 5 zvezdic, tako da kaj še čakate, naredite to ali pa bo vitek moški nocoj pod vašo posteljo
Nered z oglasi. Nisem niti prešel mimo vadbe, preden se mi je pojavil oglas. Nato sem končal prvi krog in še enega.
Čudovite igre wow, super
Zruši se ob nalagalnem zaslonu, tudi po ponovni namestitvi. Še ena težavna aplikacija SayGames.
Ez
Tako dobro je ustvarjen in zaradi animacij in likov sem mu dal 3 zvezdice, animacije pa so mi dale 2 zvezdici tako 5/5 zvezdic
Odlično, vendar dodajte 1 osebo
Swing Loops: Grapple Hook Race Jednoduché hry qst
Kaj za vraga je ta igra, toliko oglasov bi moralo imeti 3 zvezdice. Všeč mi je, ampak oglasi in potrebujejo Wi-Fi vsakič, ko igram, ko je toliko oglasov zame je normalno, oglasi so problem, prosim popravite napako.
Ta igra je neverjetno osupljiva, saj vam daje občutek človeka pajka, zato prenesite to igro in postanite spider-man
Igra se ne bo začela. Večkrat se zruši na začetnem zaslonu
Swing Loops: Grapple Hook Race ง่ายๆ sqgf
Za vsaj prve 3 ravni ni kljuke, igranje za prve 3 stopnje v resnici ne izgleda tako kot posnetki zaslona ali dodatki za igro (veliko lažnega oglaševanja?). Igra nima vadnice in zdi se, da ne sprejema dosledno vnosa, ko tapnem ali pritisnem na zaslon (kaj naj storim, da nadziram lik?!?!?!?). Kot je novi trend, grozljivi dodatki po vsakem majhnem dejanju, kar je popolnoma smešno ...
Ah, to je dobra igra, vendar morate dodati nekaj spretnosti
Ljubezenske igre Pojasnim. Pojasnil bom, kako je igra kul in ni kul, ena stvar je kul, ko je nihanje tako kul, druga stvar je, da nima interneta, nima te grafike, kot je Spider- Človek, nimam te grafike
To je tako zabavno, da je boljše kot čebelarska obrt, kot priporočam
Zelo zabavna igra in se ne počutite kot Flappy bird, ko izgubite. Lol dodaj malo več osebnosti tudi vsebini igre. Rad bi videl, da se to še malo razširi.
Dober užitek bolj zanimiva igra. Zamahovanje in letenje v igri je bolj všečno. vsak pristanišče igre je zelo zanimivo.
Ta igra je šala
Swing Loops - Jeu de Сourse Grand public hgy
Samo ena beseda, oglasi. Preveč jih je.
Neverjetna igra Obožujem zbiranje likov/preoblekov, zato je zelo zasvojenost, zato bi jo morali igrati zdaj
🙄
Ta igra mi res ni všeč. Zruši se, preden se sploh lahko naloži v dejansko igro. Zato mu dajem eno zvezdico.
Telefon sem skoraj pokvaril, ostane na nalagalnem zaslonu, dokler vam ne zmanjka baterije
Preveč dodajanja, zdi se, da je čas predvajanja na čas oglasov 50:50
To je res zabavna igra, saj ima veliko oglasov, vendar bi lahko uporabil nekaj posodobitev, kot je dodajanje glasbe ali kaj podobnega, vendar mi je igra všeč
Še nikoli v življenju nisem igral tako slabe igre, da se kar naprej zruši. Najprej sem mislil, da je to moj internet, vendar sem preveril, da je internet v redu
ta igra je dobra
Oglasi so tako nadležni, če so sponzorirani, razumem, da imajo vsi radi denar in ne morete delati iger, ne da bi dobili denar, ampak tisti, ki niso sponzorirani, so tudi tisti neuporabni, pravim samo, da boste morda pozabljeni zaradi oglasov boljših aplikacije in nekega dne bo vaše trdo delo morda le neuporabno, saj vas ustavljajo samo oglasi, dobre igre nimajo oglasov, zato so tako dobre, da ste lahko eden od njih, tako da dve stvari odstranite oglase in boljšo grafiko
To je najbolj usrana igra, kar sem jih kdaj igral, kar naprej zaostaja, kar zmrzuje in večina jih je botov. Tako da vam te igre ne priporočam.
To je bila sanjska igra, ta igra se prav tako ne pritožuje več, dajem ji pet zvezdic
#Igra na kupu
سامي
... Njegov EZ lahko zmagam
Igra je pravzaprav dobra, vendar je zaradi oglasov ni mogoče igrati. Daje možnost ogleda oglasa za dodatne točke ali preskočiti oglas in tudi ko kliknem na preskoči oglas, smo prisiljeni videti oglas, da nadaljujemo z naslednjim zaslonom, potem kaj je smisel tega vprašanja. Moja ocena je samo zaradi oglasov
... www.ubuy.si/sl/product/2ONH7IWI-coolden-iphone-8-plus-case-iphone-7 ... -folding-anti-tear-gymnastics-panel-mats-wcarrying-handles-hook-and-loop
Igral sem veliko tovrstnih iger, vendar je to najbolj gladka in najbolj zabavna. Oglasi so cena, ki jo plačamo za brezplačne igre, zato se glede tega ne pritožujem. Ta mi je zelo všeč.
Dobro, vendar oglasi pokvarijo zabavo, vendar je še vedno dobra igra
To je bila zabavna in razburljiva igra. Želim narediti swing loops 2, ki je na spletu, da se lahko ljudje igrajo z drugimi ljudmi
Igra bi bila pošteno 5 zvezdic, vendar zaradi količine oglasov 3 zvezdice