Post by helalaterntech on Feb 24, 2022 7:16:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of War 3: RTS strategią ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of War 3: RTS strategią IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończony cały hack ▞▞▞
▞▞▞ Art of War 3: RTS strategią 2022 version ▞▞▞
Kocham tę grę. Przypomina tyle o czerwonym alarmie ❤️
Po dwóch dniach problem z siecią w tej grze 🤦
Włącz się
Szkoda, że po aktualizacji bohaterów chcesz tylko pieniędzy I zniszczyłeś grę, była piękna, a teraz wszyscy muszą zbojkotować tę grę 👎
Więc dałbym tej grze mieszaną recenzję. Sama gra jest świetna, jeśli byłeś fanem starych gier typu „command & pokonać”, spodoba ci się to. Sama gra ma 5 gwiazdek. Złą stroną jest to, że kiedy zaczniesz robić „PVP”, hakowanie jest złe. Moje doświadczenie to około połowa bitew, z którymi będziesz się zmagać. A po chwili konieczne jest 'pvp'. Inny recenzent wspomniał o płaceniu za wygraną, nie sądzę, że tak, najprawdopodobniej po prostu uciekał, aby oszukiwać.
Kocham tą grę. Gram na nim już od kilku miesięcy i uważam, że jest świetny. Mam jednak kilka problemów. Chciałbym zobaczyć tryb potyczki gracz kontra AI. To dałoby ci szansę przetestowania nowych strategii i taktyk. Chciałbym też, aby obniżono ilość kredytów za tak małą liczbę gwiazdek kampanii. Potrzebuję 105 kredytów za jeszcze dwadzieścia gwiazdek. Myślę, że to trochę za dużo.
W nowej aktualizacji gra jest naprawdę nierównoległa. Jestem wyznawcą i naprawdę ciężko jest konkurować z oporem. Charakteryzują się zwrotnością i szybkością produkcji w porównaniu do konfrontacji. Myślę, że zbieranie kontenerów służy tylko do oporu. Nie mogę już nawet cieszyć się grą z powodu pośpiesznych ataków przy użyciu tylko helikopterów i kojota... Gra ma potencjał, ale nie mogę się nią już cieszyć...
Dlaczego nie mogę zaktualizować tej gry, próbowałem 3 razy, za każdym razem, gdy mi się nie udało... bez aktualizacji nie mogę otworzyć tej gry...
zabawa na początku. ale nie. Na etapie 23. musisz zaktualizować swoją siedzibę, a zajmuje to 4 dni i nie możesz zaktualizować niczego innego. Co. bzdury. Umieszczę 5 gwiazdek. czy mógłbyś zaktualizować dwie rzeczy lub więcej. gry będą niesamowite, ale nie. A na etapie 22 lub 23 powiedział, że musisz zbudować 6 obrony powietrznej. co za bzdury, nie odblokowuję obrony przeciwlotniczej. A bunt to 5 czy 6 etap, którego nie pamiętam, jest tak bardzo trudny i pamiętam, że 5 razy grałem i wiem, co robić sam.
Gra spoko do momentu gdy zależy ci na gwiazdach gra się zwiesza(niby problem z serwerem) i tracesz co z trudem zdobędziesz sprawdzane na różnych urządzeniach
Zbyt fajny samouczek zajmuje trochę czasu, ale gra jest dobra
Dobre
Nie można już grać. System dobierania meczów jest zepsuty. Jestem dobierany z mocno słabymi lub przemożnymi przeciwnikami. System ulepszeń skłania się ku graczowi, który płaci, więc gracz, który zainwestował znacznie więcej pieniędzy niż drugi, zawsze wygra bitwę, niezależnie od umiejętności.
xd
Po pierwsze, jest to naprawdę fajnie wyglądająca gra, naprawdę uwielbiam fakt, że teraz możesz grać jako rabels, a jej grafika wygląda na ulepszoną zgodnie z oczekiwaniami dla trzeciego chapera, ale teraz gry sprzętowe zabiły miłość, którą wielu z nas znalazło drugi chaper, teraz mówi się nam, co mamy robić, i w pewnym sensie zostało to zrobione za nas w tym samym czasie, nie możemy już więcej strategii dla siebie, a to całkowicie zabija grę, myślenie i stres związany z przegraną lub stawieniem czoła dobrze stworzonemu Wrogowie AI zniknęli.
spoko gierka
Uwielbiam tę grę, ale aktualizowałem ją wiele razy, ale nie otwiera się. To frustrujące, ponieważ „zjada” moje pakiety danych, które nie są tanie w RPA. Zaktualizowana recenzja: błąd został naprawiony i mam przyjemność grać w tę niesamowitą grę. 👌Kontynuuj aktualizację gry na nowe wyżyny
Dobra gra warta w instalacji. Mało takich pozycji w sklepie. Rozbudowana ciekawa kampania. Minusem są bitewne PvP, w których to nie jest brane pod uwagę promocję i promocję. Przyspieszacze floty/obrony..itd.. pogłębiają przeskakiwać dalej walki. Przez co balans trochę kuleje.Jako szybko polecam tą dla pierwszej strony. Miłej zabawy
Chciałbym móc ocenić ją na 0 gwiazdek, ci faceci to złodzieje, tylko milioner może grać w tę grę i cieszyć się nią. Jedyne, czego szukają, to twoje pieniądze, nie zależy to już od strategii, chodzi o pieniądze, pieniądze, pieniądze, jeśli jesteś nowy w tej grze, wtedy zrozumiesz, o czym mówię. Gram w tę grę od 2 lat. Mam znajomego, który wydał na tę grę 500 dolarów, a teraz przestał grać. Bądź mądry, nie pobieraj
Art of War 3: RTS रणनीति खेल रणनीति qhrk
Aktualizacje są dostosowywane do wersji retro, co skutecznie zmienia strategię i elementy planowania. Niektóre bronie zostały również znacznie ulepszone w aktualizacjach. Dobra gra została zrujnowana przez majsterkowanie dla zysku.
To naprawdę świetna gra i naprawdę fajna gra. Wykonałeś niesamowitą robotę, jako komentarz do dalszego dostosowywania swojej gry, możesz uczynić ją bardziej interesującą dzięki „mając nocne tło, unikalną zdolność i być może, aby była bardziej zabawna”, sposób na zarabianie prawdziwych pieniędzy, jeśli to 😉
Zainstalowany ponownie. Grałem w to po pierwszym uruchomieniu i znacznie się poprawiło! Jak dotąd istnieje efekt immersyjny. Gra cię otacza.Chciałbym zobaczyć ikonę lidera jednostki, która po śmierci zmienia się na nową jednostkę, lub po prostu sprawić, by lider zginął jako ostatni w tej jednostce. W przeciwnym razie to tylko kropla zbędnych anonimowych wojowników. Dźwięk, dzieło sztuki, przepływ, przekaz są bardzo dobrze zrobione. Świetna gra w deszczowy dzień.
Posiadanie jest bardzo miłe jakiś czas temu, ale do miłej dobrej konferencji Resistance do miłej dobrej mnie.
Szkoda źe bez Internetu nie działa.
Art of War 3: RTS strategią Strategie ijgm
Daje 4 dopuki nie będzie kolejny epizotu bo czekam 2 lata lub półtora ale jak tak to gra kozak jeśli bohater się tym interesują do odpiszczie kiedy miej więcej ma być nowy epizot
Samouczek jest nieznośnie długi. Jezus po prostu pozwolił ludziom grać w tę grę. Jaki projektant maniaków kontroli pomyślał, że mądrze jest stworzyć grę, która zmusza do naciskania przycisków przez pierwsze 30 minut, żeby tylko zacząć? Skomplikowany mały człowiek trochę się kopie, musisz zmusić graczy do robienia tego, co mówisz!? Wiadomości flashowe, nie jesteście aż tak mądrzy, możemy rozgryźć grę bez zmuszania nas do tego małego samouczka.
Uwielbiam tę grę, jest jak mobilna wersja dowodzenia i podbijania i jest całkiem fajna, ale problem polega na tym, że uważam, że niebieska jednostka poboczna jest zbyt potężna i powinna być równa… wszyscy też mogliby mieć opcja bitwy, aby mieć więcej niż 2 drużyny w 1 meczu, abyśmy mogli grać w gry typu 1 na 1 na 1 na 1, abym mógł grać z moimi przyjaciółmi, wiesz, to byłoby zabawne. ale ogólnie gra jest naprawdę fajna i przyjemna...👍
Serwer opóźnia się za każdym razem, gdy jestem atakowany przez 1 do 2 minut, wracam do przegranej bitwy. Próbowałem grać przez Wi-Fi, ale nie mogę się połączyć, więc używam mojego 5G. Nie marnuj czasu na tę grę
osobiście kocham tę grę. Jestem naprawdę wybredny w swoich grach mobilnych, ale po pierwszych pół godzinie grania w to wiedziałem, że ta będzie mi się podobać. granie w to przypomina mi stare galaktyczne pola bitewne Gwiezdnych Wojen, chociaż nie jest to dość głębokie. (Ale nie jest to też wysokobudżetowa gra na komputery PC.) Jedną z rzeczy, której większość gier tego typu zawodzi, jest sterowanie podczas zarządzania oddziałami. To jednak ma wiele różnych sposobów wyboru oddziałów i byłem pod wrażeniem, że mam nawet opcję patrolowania! 9/10
Niezbyt dobre, jeśli jesteś fanem PvP, musisz rozegrać wszystkie misje kampanii, aby odblokować jednostki, których chcesz użyć. Po 3 dniach grania i wyłączania przez kilka godzin wydaje mi się, że tak wolno dochodzi się do punktu PvP, który bym chciał. Wybrałem go, ponieważ przypominał mi C&C, ale wydaje mi się, że to pół gry bez jednostek. Edytuj w odpowiedzi na programistów. Uważam, że w pewnym momencie jednostki są tak powolne, aby odblokować granice łyżki podającej informacje. To tylko moja opinia.
ta gra była fajna, dopóki nie zrobiłem aktualizacji i zrujnowało to rozgrywkę, moja strzałka stale znika i sprawia, że trudno jest ją zaangażować. aktualizacja.
Chcę ocenić to na 5 gwiazdek, naprawdę. To sprowadza mnie do czasów starej szkoły dowodzenia i podbijania, sprzed czerwonego alarmu. Ale aspekt Free to play tej gry skłania mnie do oceny jej na 3 gwiazdki. Muszę kupować, aby móc konstruować dwie rzeczy na raz, ale kiedy pakiet, który musisz kupić, kosztuje ponad 30 USD „WYPRZEDAŻY”, to jest śmieszne. Co więcej, blokują możliwość nawet POWTÓREK, TWOICH PIERWSZYCH MECZÓW, czegoś, na co pozwala nawet ***w darmowej grze GAMELOFT. Nie wydaję 10 dolarów tylko po to, żebym mógł odtworzyć mecz i nagrać go, aby pochwalić się znajomym. I rozumiem, że ta aplikacja jest darmowa, cieszę się, że nie masz wyskakujących aplikacji, które więcej programistów umieszcza w swoich grach, ale poważnie. Po co blokować nawet najbardziej podstawową funkcję, taką jak powtórka za płatną ścianą za 10 USD. **** to brak szacunku
Totalna lipa kiedy nie wejdę cofa wszystko do poziomu pierwszego
Dobra grya real rts
To dobra gra. Najbliższa gra, jaką znajdziesz w C&C. Nie lubię czasów aktualizacji. Zbyt długo. Chociaż wzmocnienia mogą mieć znaczenie w grze, myślę, że nie powinno ich być. Gracz powinien polegać na taktyce, a nie tylko na silnych jednostkach czy dopalaczach, które pomogą mu wygrać. Nie jestem pewien, jaki jest cel zespołów w tej chwili. Byłoby miło, gdybyśmy mogli przejąć obszary lub po prostu wybrać stronę i po prostu być. Nie możesz wybrać strony, a potem być w innej drużynie i walczyć z własną.
Gita
Tylko OK.
Art of War 3:RTS strategy game Strategiya kcl
Join & Strike Action ynin
Ogólnie świetna gra Mam tylko jeden poważny problem. Znalezienie drogi! W całym swoim życiu NIGDY nie widziałem tak złego odnajdywania drogi. Na przykład niektóre jednostki losowo oderwałyby się od grupy i zaczęły robić swoje lub wybrały losową alternatywną trasę, która prowadziłaby do utraty kilku ważnych jednostek!
Uwielbiam tę grę, tak samo jak stare gry typu Command and Convey. Tak, gra jest opłacalna, ale nie musisz tego robić, jeśli chcesz czekać. Mnóstwo ofert zniżkowych, które pozwalają szybko awansować na lvl. Nowa funkcja bohatera dodaje nową dynamikę do gry strategicznej. Zignoruj rozbicie i zdobądź osoby, które chcą mieć wpływowe osoby, ta gra jest czadowa!
Świetna gra!, jest wypełniona dreszczykiem, każda sekunda mi się podobała, gra jest pełna emocji! Z różnymi odmianami do wyboru! To jak potentat, ale gra wieloosobowa jest świetna! 👍.
Dobra gra.Ale po Commander Lavel 14 musisz zapłacić za premium i tyle butów, ile zdołasz.Jeśli nie wygrasz, staniesz się bardzo trudny.
Ta gra jest niesamowita... udowodniono, że do stworzenia arcydzieła nie jest wymagany dużo większy rozmiar pliku... to arcydzieło... ale nie jestem w stanie zobaczyć nowej aktualizacji... gram w to gra od 6 lat i nadal jest bardzo zabawna..
Gra może być fajna, ale kiedy poświęcisz 40 minut na rozwój swojej armii, znacznie bardziej zaawansowany wróg atakuje nas i rujnuje wszystko, co zbudowałeś w 5 minut, zastanawiam się, kto nadal chce grać w tę grę? Całkowicie niezrównoważony i jestem pewien, że ma to przekonać graczy do wydawania coraz większych pieniędzy, aby dogonić bardziej zaawansowanego wroga. Ale wiecie co... To niekończąca się walka z twórcami gry. Więcej pieniędzy wydajesz na bardziej zaawansowanego wroga, którego wysyłają ponownie. Chciwość twórców gier.