Post by helalaterntech on Feb 24, 2022 7:19:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Racing in Car 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Racing in Car 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک منابع نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Racing in Car 2 2022 version ▞▞▞
تسلطط توحلقم
اصلا بازی خوبی نیست حیف نتم که حروم شد بعد از پشیمون می شید
عالی عالی نیست ولی خوبه
من عاشق این بازی هستم 😍 چنین تجربه ای است. اما ..... باید بدانیم که آیا سطوحی در این بازی وجود دارد یا خیر. اگر از این بازی چیزی به دست می آورید یا به دست می آورید. هر چند من عاشق این بازی هستم. واقعا عالیه
این 100 میلیون دانلود دارد. 5 ماشین 3 نقشه آخرین نقشه های قابل انتخاب هزینه دارد و شما فقط یک خط مستقیم را بدون هیچ حالت بازی دیگری رانندگی می کنید.
سلام وقت بخیر من ن حق شناس هستم ۱۱ساله از اصفهان بازی خیلی خوب و پر هیجانی است ممنون از سازندش. ولی اگه جادش پیچ و خم داشت خیلی بهتر میشد😍🙏
عالی بود هردفه ۲۰۰ الا ۳۰۰امتیاز میداد
بازی خوبی هست و رکورد من حدود ۴۰۰۰ هست ولی ای کاش ماشین های بیشتر بود در کل عالیهههههه🖒🖒🖒👍
شما فقط وسایل نقلیه و محیط سوار ترافیک را کپی کرده اید و همچنین گزینه ای برای بازی با دکمه ها وجود ندارد!
این بازی سطل زباله است کنترل ها سطل زباله هستند. و تبلیغات مضحک است
بهترین بازی مسابقه ای برای تقویت مهارت سبقت در رانندگی واقعی. شگفتانگیزتر خواهد بود اگر توسعهدهنده چند نفره اضافه کند تا بتوانیم در بزرگراههای شلوغ با هم مسابقه دهیم
بله بازی فوق العاده است 🎮 با بازی و تجربه آمدن به این بازی و ترافیک و ماشین های دیگر رانندگی واقعی می شود 🚗 🚗 🚗 و در نهایت این بازی خیلی خوب است .
وقتی من این نوع بازی را داشتم، خیلی خنده دار بود. گاهی اوقات اگر مشکل پیش بیاید، تصادف می کنید. اما بازی واقعاً داغ و جالب است، ذهن تازه تر است
یه جاده صاف همین طور بری ک چی بشه😣😣
v1.2 + Mod – بازی ماشین سواری جذاب و گرافیکی “مسابقه ماشین ها 2” برای اندروید نسخه معمولی + نسخه مود (پول بسیار زیاد) به …
شما باید کنترل های بیشتری قرار دهید و خسته کننده است
Racing in Car 2 Racen xnkx
من که تا الان نگذارم همه که میگن خوبه الان دارم نصب میکنم نمیدونم خوبه یا نه
خب شغال اگ خوشت نیامده ی کیرم نصب نکن خاهر کونی فهش میدی ب بد بخت بی ناموس او چند روز چرا تو کار اون بوده.
بازی خوبی برای انجام زمان گذر است، اما نه چندان خوب، بنابراین من آن را به عنوان 2 ستاره رتبه بندی می کنم
سلام من مهیار شفاعتیان هستم این بازی عالی بود
من با نظرات موافقم اما من این بازی را دوست دارم و لطفاً چیزهای بیشتری اضافه کنید خوب لطفا برای افراد بیشتر این بازی را دانلود کنند
سلام دوستان خیلی نفرت ترین بازی جهان اصلن نصب نکند گوشی تون خراب میشه
# خوب است و این بازی آزاردهنده نیست شگفت انگیز است و بازی خسته کننده ای نیست پیشنهاد می کنم که برای این بازی تلاش بیشتری کنند. مثل این دختر باشم که باعث می شود کمتر در فرمول یک مثل تو باشم بله خسته کننده نیست عالی است یار می توانم بگویم نلسون ماندلا یک بداهه نواز خیلی خوب بود مثل این بازی خیلی در حال پیشرفت است بله بله اما این بازی دوم فقط پیشنهاد می کند که
بازی که آدم نتونه فرمان رو از حالتی به حالت دیگه منتقل میکنه یک ستاره هم زیادشه😔😞😞🤔🤔⭐؟؟؟؟؟؟
گ ّ.7
این بازی فوقالعاده است و گرافیک آن عالی است اما مشکلی در هک شدن بازی وجود داشت
Racing with BMW M4 on the track | شتابشوووو نییگاا ب مولاا
بازی خیلی خوبه
بارگذاری بازی خیلی طول می کشد
این بازی عالیه اما به خودروهای بیشتری مانند لامبورگینی نیاز دارد، به دوربین سوم شخص و گرافیک واقعی تر نیاز دارد.
یکم تنوع!
ساختنی لیزر پگز مدل ماشین مسابقه طرح Racing Car 12 In 1 3D
Racing in Car 2 レース vpxu
Cooking Mama: Let's cook! آموزشی vjya
به غیر از خرابی برنامه (دو بار با آن روبرو شدم) بازی خوب است.. اما اگر سطوح چالش برانگیز وجود داشته باشد جالب تر خواهد بود.
گرافیک و گیم پلی بد به جامد... این بازی به گزینه ها و حالت های بیشتری نیاز دارد...
این بازی در واقع خیلی خوب است و تبلیغات زیادی ندارد و صادقانه بگویم یک بازی سرگرم کننده است 😜🎇
Racing in Car 2 مسابقه zmrs
گرافیک بازی خوب است اما من 3 ستاره دارم زیرا بازی نیاز به بهبود دارد. آینه ها کار نمیکنن.. هیچ ماموریتی وجود نداره فقط رانندگی میکنی تو 5 دقیقه بازی به راحتی خسته میشی..اگه ماموریتی نیست چرا ماشین های بیشتری میذاری؟؟ من بازی را بعد از 10 دقیقه بازی نصب کردم و بردم و حذفش کردم.
متوسط بود
باید تا آخر بریم 😐😑😑😑😑
کیرم توی دهنتون
خیلی بده
بینظیره این بازی
Racing in Car 2 Състезателни acm
بد نیست ولی خوبم متوسط نیست😑